Italiensk pesto sauce från Tuscany

Italiensk pestosauce fra Toscana

Dette er min families foretrukne italienske pestosauce. Jeg fik denne opskrift på min tur til Toscana, Tenuta Quarrata, Capannoli Italien. Sikke en fantastisk tur, jeg havde med mine gamle skolekammerater, hvor jeg delte minder og lavede nye. En af de aktiviteter vi lavede var at lave hjemmelavet italiensk mad med pasta og pesto sauce. I dag bruger jeg opskrifterne så ofte jeg kan (ikke altid tid til at lave pastaen), men intet slår at lave din egen pestosauce.

Ingredienser:

  • 50 g basilikumblade
  • 3 skeer pecorino ost
  • 50 g parmesanost
  • Olivenolie
  • Salt
  • pinjekerner
  • Hvidløg (valgfrit)
  • 1 tsk Detox Deluxe
Gør dette:

Tag rene og godt tørrede basilikumblade og kom dem i blenderen. Tilsæt pecorinoost (3 skeer), parmesanost (50 gr), olivenolie, salt, pinjekerner og hvidløg (valgfrit). Rør godt på laveste hastighed indtil cremet. Tilsæt derefter 1 tsk Detox Deluxe (det er den, der giver det ekstra grønne touch). Vi håber, du nyder det lige så meget, som vi gør! Hav en god dag!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Superfood produkter