Så blev jag av med mitt sockerberoende!

Sådan kom jeg af med min sukkerafhængighed!

Hej alle Superfood elskere!

Nu skal du komme med på min rejse, hvordan jeg kom af med min søde tand ved hjælp af træning og kost. Jeg hedder Christine og læser Marketing Automation på medieinstituttet.

Jeg elsker træning og sundhed, da det giver mig et godt humør og en god fysik. Kosten er en stor del af træningen og det var en selvfølge for mig at søge praktik hos Superfood & bær, da jeg dagligt bruger supermix blandinger.

Hvad jeg spiste før

Fastfood, kulhydrater, pasta, kartofler, ris, brød, sukker, slik, chips, sodavand, chokolade, kaffe og te.

Min rejse har ikke altid været let, og jeg kunne til tider mangle motivation, men det handler om ikke at give op og have disciplin. At du er målrettet og viser dig selv, at din krop fortjener at have det godt.

Hvad jeg ændrede min kost til, da jeg startede min sunde rejse

Salat, kylling, fisk, laks, tun, kvark, yoghurt, nødder, frø og kerner (chiafrø, hampefrø, græskarkerner, sesamfrø, solsikkefrø), quinoa, havregryn, bønnepasta, honning, frugt, bær, grøntsager , råjuice, smoothies, proteinpulver.

Jeg erstattede morgenkaffen med en smoothie lavet af bær, Protein Power og Berry Beautiful. I kan finde opskriften på min smoothie med smag af sommerher. En solid morgenmad, der giver den perfekte energi om morgenen før en træningssession.

Superfood&berries Smoothie Protein Power

At skifte maden var ikke svært for mig, da jeg aldrig har været kræsen, men for mig var det den søde tand til sukker, der blev min udfordring.

Det er vigtigt at kunne erstatte den søde tand for sukker med noget andet. Jeg ville stadig gerne forkæle mig selv med belønningen ved at spise noget ekstra velsmagende, og at helt opgive slik føltes ikke som en mulighed. Så indså jeg, at det ikke handler om at stoppe med at spise slik, men at finde den rigtige slags slik, en anden mulighed, der giver samme effekt. Det skal være sjovt og nemt at spise sundt, og det var ved hjælp af Superfood & bær.s.

Her er de opskrifter, der hjalp mig med at dæmpe min søde tand

Ændring af kosten i hjemmet resulterede også i, at familien ændrede deres kost og det har givet en mere positiv følelse i hjemmet.

Jeg føler, at jeg er blevet mere positiv, mere energisk, gladere og stærkere. Mit selvværd er meget bedre i dag og det er også noget der mærkes i mine omgivelser. Jeg helbredte ikke kun på indersiden, men også på ydersiden. Håret er blevet tykkere, neglene er blevet stærkere og huden er blevet finere, ligesom alle siger men det tager sin egen tid.

Jeg plejer at sige, at små skridt bliver store skridt, alt godt tager tid. Det er vigtigt ikke at stresse resultater, men at have det godt undervejs. Nu sidder jeg her og skriver mit første indlæg som praktikant for en virksomhed, jeg stolt kan vise mig frem og stå for. Hermed føler jeg, at det passer perfekt at kunne skabe indhold til det, jeg brænder for og håber, at mine tips kan hjælpe dig.

Tilbage til blog
 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende