Charmen med tarmen, hur Felicia läkte sin tarm med ren mat och Superfood!

Tarmens charme, hvordan Felicia helede sin tarm med ren mad og Superfood!

For mange er problemer med maven dagligdags, og noget de fleste tror, de simpelthen må leve med. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Tag med på min rejse fra at have konstante akutte toiletbesøg, ondt i maven og oppustethed til at kunne spise det meste i dag og have en fin tarmbalance. 

Hvordan det hele begyndte

Det startede med, at jeg i lang tid ignorerede, hvad jeg puttede i mig selv, det var en stressende periode i mit liv, og jeg var lige da taknemmelig for, hvad jeg faktisk nåede at komme ind. Det ville gå hurtigt, så det meste var desværre ikke forberedt fra bunden. Jeg endte med mavekramper hver dag, så snart jeg spiste, og jeg blev træt og sulten. 

Turen og forandringen

En dag jeg fik nok, det tog mindst 2-3 omeprazol om dagen for min mave at fordøje maden. Det var ikke holdbart, og jeg havde brug for en forandring. Efter meget søgen fandt jeg faktisk hjem. For at indføre en masse fibre i kosten, udelukk gluten, mælkeprodukter og også sukker. Jeg skulle også koge eller dampe alle grøntsagerne de første par uger for at holde maven i gang. Jeg spiste også meget kimchi og surkål, men jeg drak også både købt komucha og lavede min egen. Kombucha er ikke for alle, og man bør heller ikke drikke for meget af det. Men for mig var det et utroligt løft og noget jeg forkælede mig selv med en gang om ugen for at booste mine tarme. Jeg begyndte også at introduceresuper mad og fordøjelsesenzymer, der var perfekte til mig og mine behov. 

Den superfood, jeg tilføjede til min kost, får min mave til at føles bedre end nogensinde og er meget mere modstandsdygtig:

Mave Boost som du kun hører gennem navnet, booster maven med fordele, åh hvad jeg synes om dette produkt. Det er ikke underligt, at det er superfood og bærs bestseller, og at der dagligt var spørgsmål om, hvornår Belly Boost kommer på lager igen, når den løb tør. Det redder min mave, og jeg vil aldrig stoppe med at bruge det!

Detox Deluxe som hjælper mig med at få de nødvendige vitaminer og mineraler, der findes i algerne. Efter at have taget Detox Deluxe hver dag i næsten 12 uger, har ikke kun min mave haft det bedre, men også min hud! Den har så meget mere glans, end den havde før. 

Hormon harmoni er også et rigtig vigtigt produkt i kroppens indre heling. Jeg har også haft hormonelle ubalancer som en bivirkning af min forværrede tarmsundhed og ernæringsmæssige mangler. Hormon Harmony er blevet boostet med vigtige næringsstoffer for fertilitet og hormoners normale funktion. Med Hormon Harmony er mine negle også blevet tykkere og mit hår har fået bedre kvalitet! 

Introducer den gamle spisevane

Efter cirka fire uger med denne nye kostomlægning, endte jeg til en fest, hvor både smørrebrødskagen, kaffen og kaffen tidligere ville have fået min mave til at overgive sig fuldstændigt. Men da det langsomt begyndte at hele, kunne jeg faktisk spise og drikke, hvad der blev budt til festen uden mavekramper. Det var første gang i årevis, at det gik så godt. Jeg havde det dog ikke helt godt efter det måltid, og det er ikke fristende at gøre det igen, men jeg ved nu, at hvis jeg skal spise sådan noget igen, så ordner jeg det.

Felicia

Tilbage til blog
 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende