Ingefära

Ingefära

Ingefära är en rot som har använts i traditionell medicin i många århundraden och som har många potentiella hälsofördelar.

Här är några av de viktigaste hälsofördelarna med ingefära:

 1. Antiinflammatorisk effekt: Ingefära innehåller bioaktiva ämnen som gingerol, som har kraftiga antiinflammatoriska egenskaper. Det kan hjälpa till att lindra smärta och obehag vid inflammatoriska tillstånd som artrit.
 2. Lindrar illamående och kräkningar: Ingefärarot har länge använts som ett naturligt botemedel mot illamående och kräkningar, särskilt hos personer som lider av sjösjuka, graviditetsillamående och illamående som biverkning av kemoterapi.
 3. Matsmältning: Ingefära kan främja god matsmältning genom att öka produktionen av matsmältningsenzymer och minska gastrointestinal irritation. Det kan också hjälpa till att lindra gasbildning och uppblåsthet.
 4. Förbättrar immunsystemet: Ingefära innehåller antioxidanter och andra näringsämnen som kan hjälpa till att stärka immunförsvaret, vilket gör kroppen bättre rustad att bekämpa infektioner.
 5. Lindrar menssmärtor: Ingefära kan vara till hjälp för kvinnor som upplever smärtsamma menstruationer genom att minska kraften och varaktigheten av smärtsamma sammandragningar.

Belly Boost ekologisk superfood

Belly Boost är en superfood-mix på sju noga utvalda ingredienser som bidrar till att upprätthålla normal balans i mage och tarm. Alla ingredienser har en låg FODMAP och är anpassade även för IBS-besvär. Denna blandning innehåller citrongräs, bockhornklöver, psyllium husk, stjärnanis, baobab, kanel och ingefära.

Köp Belly Boost här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 Källor:
https://www.webmd.com/diet/ss/slideshow-health-benefits-ginger
Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller