Tips inför julstressen

Tips inför julstressen

Julstress är vanligt förekommande för många människor när december närmar sig. Här är några tips för att hantera julstressen:

1. Planera i förväg: Gör en lista över alla saker som behöver göras och planera i förväg. Det kan vara inköpslistor, matlagningsscheman och aktivitetsplaner.

2. Sätt realistiska förväntningar: Försök att vara realistisk och inte sätta för höga förväntningar på dig själv eller andra. Ingen jul är perfekt, och det är viktigt att fokusera på att skapa meningsfulla stunder snarare än att sträva efter perfektion.

3. Prioritera självvård: Glöm inte att ta hand om dig själv. Prioritera tid för vila, träning och avkoppling för att hantera stressen bättre.

4. Var flexibel: Var beredd på att saker kanske inte alltid går som planerat. Flexibilitet kan minska stressen när oväntade händelser uppstår.

5. Använd avkopplingsmetoder: Prova avkopplingsmetoder som meditation, djupandning eller yoga för att hantera stress och främja inre lugn.

6. Sätt gränser för teknologi: Ge dig själv en paus från mobiltelefoner och sociala medier för att vara mer närvarande och njuta av ögonblicken under julhelgen.

7. Undvik jämförelse: Undvik att jämföra din jul med andras. Varje familj har sina egna traditioner och sätt att fira, och det är viktigt att hitta vad som fungerar för dig.

8. Ta pauser och andas: När stressen ökar, ta några djupa andetag. En kort paus kan hjälpa dig att återfå perspektiv och lugna ner dig.

Superfoodmixen Hormone Harmony

Hormone Harmony ekologiska superfoodmix hjälper till att motverka kroppens stressreaktion och öka fokus. Denna noga utvalda kombination av superfoods innehåller ashwagandha, lucuma, maca, kanel och gojibär, vilka var och en bidrar till hälsosamma egenskaper, bland annat:

 • Ashwagandha anses hjälpa kroppen att anpassa sig till stressiga situationer och kan bidra till att minska känslor av oro och trötthet.
 • Maca är är känd för sina energigivande egenskaper. Den kan stödja kroppens naturliga förmåga att hantera stress och öka uthållighet och energinivåer.
 • Gojibär är känt för sina antioxidanter och näringsämnen. Det kan stödja immunsystemet och bidra till att bekämpa fria radikaler som kan uppstå under perioder av stress.

 

Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller