Naturens Hemligheter: De 4 viktigaste vitaminerna för din inre hälsa

Naturens Hemligheter: De 4 viktigaste vitaminerna för din inre hälsa

En nyckelkomponent för att uppnå en balanserad livstil är vitaminer. De är att se till att vår kropp får de nödvändiga vitaminerna den behöver för att fungera optimalt. Här är en närmare titt på de fem viktigaste vitaminerna som spelar en avgörande roll för din hälsa och vitalitet.

1. Vitamin A - Syn, Immunförsvar och Hudhälsa

Vitamin A är essentiellt för bibehållandet av en stark syn, stödjer immunförsvaret och främjar en sund hud. Livsmedel som morötter, sötpotatis och spenat är rika källor till detta viktiga näringsämne. A-vitamin hittar du i bland annat i våran Detox Deluxe. Testa en grön smoothie till lunch med Detox Deluxe för att säkerställa att du får i dig A-vitaminer. 

2. Vitamin B - Energi och Nervsystem

Familjen av B-vitaminer, inklusive B1, B2, B3, B6 och B12, spelar en nyckelroll för att omvandla mat till energi och stödja ett hälsosamt nervsystem. Fisk, kött, mejeriprodukter och bladgrönsaker är utmärkta källor till B-vitaminer. Berry Beautiful är även en utmärkt källa för B-vitamin. Testa en guacamole gjord med Berry Beautiful till fredags tacosen. Ett perfekt sätt för hela familjen att få i sig B-vitamin. 

3. Vitamin C - Immunstöd och Kollagenproduktion

Vitamin C är känt för sitt immunstöd och dess roll i produktionen av kollagen, som håller huden fast och ungdomlig. Vitamin C är även en viktig antioxidant som bidrar till att skydda cellerna i kroppen. Citrusfrukter, bär och gröna paprikor är exempel på livsmedel rika på C-vitamin. Att få i sig C-vitaminer har aldrig varit lättare med våra ekologiska Strawberry snacks och Mango snacks.

 

4. Vitamin E - Antioxidant och Hudskydd

Vitamin E fungerar som en kraftfull antioxidant och hjälper till att skydda kroppens celler från skador. Nötter, frön, vegetabiliska oljor och gröna bladgrönsaker är bra källor till detta vitamin. Vi rekommendar att testa blåbärsmuffins med Magic Mind för ett enkelt och gott sätt att få i sig vitamin-E.  

Att ta hand om din kropp genom att ge den rätt vitaminer är ett steg mot en energifylld och hälsosam framtid. Var medveten om din kost och låt dessa vitaminer vara nyckeln till din välbefinnande.

Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller