Julklappstips från Superfood and Berries

Julklappstips från Superfood and Berries

Julen närmar sig med snabba steg, och vad vore bättre än att sprida lite extra glädje med tankefulla och minnesvärda julklappar? Oavsett om det är för familj, vänner eller kollegor, har vi satt ihop en lista med 5 fantastiska julklappstips som passar alla på din lista.

 

1. Ekologiska Välgörenhetsprodukter:

Ge en meningsfull gåva genom att köpa produkter från företag som stödjer välgörenhet och hållbarhet. Det kan vara allt från ekologiska hudvårdsprodukter till handgjorda hantverk.

2. Aktivitetskuponger:

Ge bort upplevelser genom att skapa egna kuponger för aktiviteter som bio, middag på favoritrestaurangen eller en dag på spa. En personlig touch som kommer att uppskattas.

3. En Kraftfull Smoothiemixer:

Denna jul, överväg att ge en gåva som främjar hälsa och njutning varje dag. En kraftfull smoothiemixer är det perfekta valet för alla som älskar att blanda upp läckra och näringsrika smoothies hemma.

4. En smoothie kur från Superfood and Berries:

Vad passar bättre än att ge bort en av våra kurer till nån du tycker om. Hjälp dem kick starta året med våran 5 dagars-må-bra-kur.Den är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar Detox Deluxe,  Berry Beautiful och Protein Power. 

5. Årets julklapp 2023 

Denna jul är det dags att sätta skärmen åt sidan och skapa oförglömliga stunder med nära och kära. Ge bort ett sällskapsspel för att sprida skratt och glädje!

 

 

 

 

Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller