Fördelar med hampa och ärtprotein

Fördelar med hampa och ärtprotein

Hampa- och ärtprotein är två populära vegetabiliska proteinkällor som ofta används av människor som söker alternativ till animaliska proteiner. Här är några fördelar med dessa två proteinkällor:

Fördelar med Hampaprotein:

 • Rikt på Viktiga Näringsämnen: Hampaproteinet är fullt av nyttiga ämnen som kroppen älskar, inklusive järn, zink och omega-3-fettsyror. Dessa stödjer hjärthälsa och allmänt välbefinnande.
 • Allergivänligt Alternativ: För de som inte tål gluten eller laktos är hampaproteinet ett utmärkt alternativ eftersom det är fritt från dessa vanliga allergener.
 • Fördelar för Muskler och Immunförsvar: Hampaproteinet är en kraftkälla för att stödja muskeluppbyggnad och ge långvarig energi. Zinket i det är också bra för immunförsvaret.
 • Balanserad Fettsyraprofil: Det har en optimal balans mellan omega-6 och omega-3-fettsyror, vilket är bra för hjärthälsa och kan påverka humöret positivt.
 • Matsmältningsfrämjande: Många upplever en förbättrad matsmältning med hampaprotein på grund av dess höga fiberinnehåll, vilket främjar en hälsosam mage och reglerar blodsockret.

Fördelar med Ärtprotein:

 • Högt Proteininnehåll: Trots sin lilla storlek är ärtor fullproppade med protein. Ärtprotein är ett kraftpaket när det gäller att stödja muskeluppbyggnad och ge kroppen den energi den behöver.
 • Allergivänligt och Milt mot Magen: Ärtprotein är snällt mot magen och ett toppenval för dem med allergier. Det är fritt från gluten, mjölk och soja, vilket gör det till ett vänligt alternativ för känsliga magar.
 • Komplett Aminosyraprofil: Även om det inte är en komplett proteinkälla på egen hand, har ärtprotein en bra blandning av aminosyror. Det blir ännu bättre när det kombineras med andra proteinkällor.
 • Stöd för Hälsosamt Immunförsvar: Ärtprotein innehåller järn och zink, två viktiga näringsämnen som stödjer ditt immunförsvar och håller dig stark och frisk.
 • Matsmältningsfrämjande: Med en schysst dos fibrer hjälper ärtprotein till att hålla din matsmältning på rätt spår och kan också bidra till att hålla blodsockret stabilt.

Protein Power ekologisk superfood

Protein Power ger en hög dos växtbaserat protein (80%) och fyller på med alla de aminosyror vi behöver få i oss från kosten plus vitaminer, fibrer och mineraler. Den passar bra för dig som tränar eller när du behöver en extra dos av vegansk protein.

Den innehåller 2 sorters protein; hampa- & ärtprotein, kakao, cordyceps och guarana. 

Källor:
https://www.webmd.com/diet/hemp-protein-health-benefits
https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1561/pea-protein
Retour au blog
 • Detox Bowl

  La cure de votre bien-être

  Le régime de désintoxication de 72 heures consiste à donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Détox Deluxe,Baie belleetBoost du ventre.

  En savoir plus sur la cure 
 • Hälsokuren

  Le remède pour un moi plus fort

  Le régime de bien-être de 5 jours est conçu pour donner à votre corps une chance de récupérer en mangeant des aliments faciles à digérer et nettoyants. Les recettes se composent d'aliments propres et nutritifs sous forme de boissons vertes, de smoothies, de salades et de nos mélanges de superaliments
  Havre de santé, Baie belleetPouvoir protéique.

  En savoir plus sur la cure 

Best-seller