Jag känner mig energifylld och stark igen 💪

Jag känner mig energifylld och stark igen 💪

För några år sedan började jag en holistisk hälsoresa efter att ha tagit mig genom och ur ett tufft utmattningssyndrom. Jag hade då flera näringsbrister och noll energi.

Idag intar jag Superfood & Berries Protein Power i min kost, vilket gett mig en extra boost av alla de aminosyror, vitaminer, fibrer och mineraler som kroppen behöver! Jag känner mig pigg och stark under mina träningspass och är så nöjd med både smak och näringsinnehåll.

Ett rent, glutenfritt, veganskt protein som ger mina muskler kraft och inspirerar till rörelseglädje i vardagen! - Jenny Silverberg 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä