Ingefära

Ingefära

Ingefära är en rot som har använts i traditionell medicin i många århundraden och som har många potentiella hälsofördelar.

Här är några av de viktigaste hälsofördelarna med ingefära:

 1. Antiinflammatorisk effekt: Ingefära innehåller bioaktiva ämnen som gingerol, som har kraftiga antiinflammatoriska egenskaper. Det kan hjälpa till att lindra smärta och obehag vid inflammatoriska tillstånd som artrit.
 2. Lindrar illamående och kräkningar: Ingefärarot har länge använts som ett naturligt botemedel mot illamående och kräkningar, särskilt hos personer som lider av sjösjuka, graviditetsillamående och illamående som biverkning av kemoterapi.
 3. Matsmältning: Ingefära kan främja god matsmältning genom att öka produktionen av matsmältningsenzymer och minska gastrointestinal irritation. Det kan också hjälpa till att lindra gasbildning och uppblåsthet.
 4. Förbättrar immunsystemet: Ingefära innehåller antioxidanter och andra näringsämnen som kan hjälpa till att stärka immunförsvaret, vilket gör kroppen bättre rustad att bekämpa infektioner.
 5. Lindrar menssmärtor: Ingefära kan vara till hjälp för kvinnor som upplever smärtsamma menstruationer genom att minska kraften och varaktigheten av smärtsamma sammandragningar.

Belly Boost ekologisk superfood

Belly Boost är en superfood-mix på sju noga utvalda ingredienser som bidrar till att upprätthålla normal balans i mage och tarm. Alla ingredienser har en låg FODMAP och är anpassade även för IBS-besvär. Denna blandning innehåller citrongräs, bockhornklöver, psyllium husk, stjärnanis, baobab, kanel och ingefära.

Köp Belly Boost här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 Källor:
https://www.webmd.com/diet/ss/slideshow-health-benefits-ginger
Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä