Äpple

Äpple

Äpplet är en av naturens mest mångsidiga och näringsrika frukter. Denna knapriga och saftiga frukt är fullpackad med hälsofördelar som kan hjälpa dig att upprätthålla en sund livsstil.

Här är några av äpplets hälsofördelar:

 • Fiberrik: Äpplen är en utmärkt källa till kostfiber, särskilt pektin. Fiber hjälper till att reglera matsmältningen, förhindrar förstoppning och håller din tarmhälsa i toppform.
 • Hjärthälsa: Äpplen innehåller antioxidanter och flavonoider, som kan hjälpa till att sänka blodtrycket och minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
 • Rik på vitaminer: Äpplen är en källa till C-vitamin och vitamin A. Dessa vitaminer stärker immunförsvaret, hjälper till med hudhälsa och bidrar till allmän välbefinnande.
 • Bekämpar fria radikaler: De antioxidanter som finns i äpplen, inklusive vitamin C, hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen och skydda cellerna från oxidativ stress.
 • Förbättrad mental hälsa: Vissa studier har kopplat äppelkonsumtion till minskad risk för ångest och depression, vilket gör denna frukt till en positiv faktor för mental välbefinnande.
 • Hydrering: Äpplen innehåller en betydande mängd vatten, vilket hjälper till att hålla dig hydrerad
 • Blodsockerreglering: Äppels naturliga sockerhalt är balanserad av dess fiber och lågt glykemiskt index, vilket gör det till en utmärkt fruktval för personer med diabetes eller de som vill hålla blodsockernivån stabil.

 

Magic Mind

Magic Mind är en specialmix på ekologisk superfood som bidrar till att upprätthålla hjärnans normala kognitiva funktioner; fokus, minne och koncentration. Den innehåller rödbeta, moringa, lion's mane, äpple, blåbär och svartpeppar.

Köp Magic Mind här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 

Källor:
https://www.webmd.com/food-recipes/benefits-apples
Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä