Om våra hälsokurer

Om våra hälsokurer

Vet du om att vi har hälsokurer?
Behöver du hjälp med att bli av med sötsuget, bryta ett negativt mönster, eller stärka kroppen med hjälp av superfood och grön kost? Med våra hälsokurer är det enkelt. Du får färdiga recept, inköpslistor och bra tips på vägen.

5-dagars Må-bra kuren

Behöver du stöd för att övervinna sötsuget, bryta ett negativt mönster eller stärka din kropp? Vår 5-dagars Må-Bra-Kur är utformad för att guida dig mot en hälsosammare riktning, i samarbete med en legitimerad dietist.

Vi kan hjälpa dig att återfå energi och vitalitet, bryta ohälsosamma vanor, förbättra din fysiska form, stärka din inre kraft och ge dig en känsla av glädje och livsglöd.

Består av våra superfood blandningar: Detox Deluxe, Berry Beautiful och Protein Power

72-timmars Detoxkur

Märker du av trötthet, irritation, återkommande förkylningar eller tarm- och magproblem? Dessa kan vara signaler på att din kropp har börjat lagra slaggprodukter. Men oroa dig inte! Vi har en lösning för dig.

Vår kur är speciellt utformad för att hjälpa dig rensa ut slaggprodukter, stödja kroppens reningsprocess, och samtidigt öka näringsupptaget i tarmen. Genom att ge din kropp den vila och näring den behöver, ger vi den också en chans till återhämtning.

En viktig del av vår kur är att återställa kroppens pH-balans, vilket främjar en sund och balanserad inre miljö. Detta kan bidra till att förbättra din energinivå och ge dig en känsla av välmående.

Består av våra superfood blandningar: Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost.  

 

2-dagars Smoothiekur
Upptäck vår enkla och goda 2-dagars smoothiekur, skapad för att hjälpa dig bryta osunda vanor, stärka ditt immunförsvar och återställa kroppens naturliga balans. Med fokus på näringsrika frukter, grönsaker och superfoods kan du ta en välförtjänt paus från dåliga vanor och återfå den energi och vitalitet som krävs för att leva ditt liv till fullo.

Denna kur är särskilt utformad för att stötta ditt immunförsvar, främja kroppens reningsprocess, upprätthålla hälsosamma kolesterolnivåer och ge din kropp en chans att återhämta sig. Dessutom hjälper den till att återställa din kropps pH-balans och främjar en sund inre miljö.

Ge din kropp den kärlek den förtjänar med vår näringsrika smoothiekur och känn hur energin flödar tillbaka till dig. Ta del av de hälsosamma fördelarna och ge dig själv en nystart mot välmående och balans.

Består av våra superfood blandningar: Protein Power, Detox Deluxe och Magic Mind.

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä