Naturens Hemligheter: De 4 viktigaste vitaminerna för din inre hälsa

Naturens Hemligheter: De 4 viktigaste vitaminerna för din inre hälsa

En nyckelkomponent för att uppnå en balanserad livstil är vitaminer. De är att se till att vår kropp får de nödvändiga vitaminerna den behöver för att fungera optimalt. Här är en närmare titt på de fem viktigaste vitaminerna som spelar en avgörande roll för din hälsa och vitalitet.

1. Vitamin A - Syn, Immunförsvar och Hudhälsa

Vitamin A är essentiellt för bibehållandet av en stark syn, stödjer immunförsvaret och främjar en sund hud. Livsmedel som morötter, sötpotatis och spenat är rika källor till detta viktiga näringsämne. A-vitamin hittar du i bland annat i våran Detox Deluxe. Testa en grön smoothie till lunch med Detox Deluxe för att säkerställa att du får i dig A-vitaminer. 

2. Vitamin B - Energi och Nervsystem

Familjen av B-vitaminer, inklusive B1, B2, B3, B6 och B12, spelar en nyckelroll för att omvandla mat till energi och stödja ett hälsosamt nervsystem. Fisk, kött, mejeriprodukter och bladgrönsaker är utmärkta källor till B-vitaminer. Berry Beautiful är även en utmärkt källa för B-vitamin. Testa en guacamole gjord med Berry Beautiful till fredags tacosen. Ett perfekt sätt för hela familjen att få i sig B-vitamin. 

3. Vitamin C - Immunstöd och Kollagenproduktion

Vitamin C är känt för sitt immunstöd och dess roll i produktionen av kollagen, som håller huden fast och ungdomlig. Vitamin C är även en viktig antioxidant som bidrar till att skydda cellerna i kroppen. Citrusfrukter, bär och gröna paprikor är exempel på livsmedel rika på C-vitamin. Att få i sig C-vitaminer har aldrig varit lättare med våra ekologiska Strawberry snacks och Mango snacks.

 

4. Vitamin E - Antioxidant och Hudskydd

Vitamin E fungerar som en kraftfull antioxidant och hjälper till att skydda kroppens celler från skador. Nötter, frön, vegetabiliska oljor och gröna bladgrönsaker är bra källor till detta vitamin. Vi rekommendar att testa blåbärsmuffins med Magic Mind för ett enkelt och gott sätt att få i sig vitamin-E.  

Att ta hand om din kropp genom att ge den rätt vitaminer är ett steg mot en energifylld och hälsosam framtid. Var medveten om din kost och låt dessa vitaminer vara nyckeln till din välbefinnande.

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä