Jag kĂ€nner mig energifylld och stark igen đŸ’Ș

Jag kĂ€nner mig energifylld och stark igen đŸ’Ș

För nÄgra Är sedan började jag en holistisk hÀlsoresa efter att ha tagit mig genom och ur ett tufft utmattningssyndrom. Jag hade dÄ flera nÀringsbrister och noll energi.

Idag intar jag Superfood & Berries Protein Power i min kost, vilket gett mig en extra boost av alla de aminosyror, vitaminer, fibrer och mineraler som kroppen behöver! Jag kÀnner mig pigg och stark under mina trÀningspass och Àr sÄ nöjd med bÄde smak och nÀringsinnehÄll.

Ett rent, glutenfritt, veganskt protein som ger mina muskler kraft och inspirerar till rörelseglÀdje i vardagen! - Jenny Silverberg 

Tillbaka till blogg

LĂ€mna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkÀnnas innan de publiceras.

 • Detox Bowl

  Kuren för ditt vÀlmÄende

  72-timmars detox-kuren Àr till för att ge din kropp en chans att ÄterhÀmta sig genom att Àta lÀttsmÀlt och renande mat. Recepten bestÄr av gröna drinkar, smoothies, sallader och vÄra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost. 

  LĂ€s mer om kuren 
 • HĂ€lsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar MÄ-Bra-Kuren Àr till för att ge din kropp en chans att ÄterhÀmta sig genom att Àta lÀttsmÀlt och renande mat. Recepten bestÄr av ren och nÀringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och vÄra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power. 

  LĂ€s mer om kuren 

BÀstsÀljare