Vad säger Birgitta om vår 5-Dagars Må-Bra-Kur

Vad säger Birgitta om vår 5-Dagars Må-Bra-Kur

Behöver du hjälp med att återfå din energi och vitalitet, bryta osunda vanor eller komma i bättre form? Då kan 5-dagars-må-bra-kuren vara något för dig. Vi har fått möjlighet att intervjua en av våra kunder som har testat kuren. Birgitta berättar om hur hon upplevt att testa 5 dagars-må-bra-kuren.

Vad fick dig att vilja testa 5 dagars-må-bra-kuren?

- Jag har känt mig trött och haft lite värk i kroppen och känt mig lite låg. För många år sedan testade jag att fasta och vet att det gav bra effekt. Så jag tänkte att detta kunde vara intressant att prova.

 

Vilka effekter tyckte du att den hade på dig?

- Jag sov bättre, kände mig lättare och piggare. Värken har också minskat. 

 

Vad tyckte du om recepten?

- Plus för att det var så enkla och snabba att göra och bra med shoppinglistan. Jag gör redan dagliga smoothies men det var toppen att få lite nya salladsrecept.  Spenatsoppan är en ny lite oväntad favorit!

 

Skulle du rekommendera 5 dagars-må-bra-kuren?

- Absolut- jag är övertygad om att alla behöver göra 5-dagars-kuren regelbundet och rensa kroppen. Själv tänkte jag göra en omgång till innan sommarsemestern. 

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

  Läs mer om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

  Läs mer om kuren 

Bästsäljare