Hampaprotein

Hampaprotein

Ett veganskt protein som kommer från hampa växten innehåller alla de åtta livsnödvändiga aminosyrorna som kroppen behöver och dessutom omega 3.

Vad är Hampa protein?

Hampa kommer från Asien och är en nässelart. Den har använts i århundraden och många känner nog till vad hampa är för något, men att denna växt är en källa till fullvärdigt protein är nog inte många som vet. 

Hampaprotein framställs genom en skonsam och kall process av växtens frön.

Vad används Hampaprotein för

Hampaprotein innehåller vitaminer, mineraler, protein och nyttiga fettsyror som t.ex. Omega 3. Det som är så speciellt med just Hampaprotein är att dess egenskaper liknar fullvärdigt animaliskt protein. Detta betyder att man får i sig alla de åtta livsnödvändiga essentiella aminosyrorna som kroppen behöver och de övriga tolv icke essentiella aminosyrorna. Aminosyror är värdefulla byggstenar i kroppen som hjälper till med matsmältningen och behövs för att immunförsvaret ska fungera och muskeluppbyggnaden. Så om du letar efter ett veganskt proteinpulver som har allt du behöver så har du hittat rätt.

Hampaprotein är fritt från både gluten och laktos.

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Produkter som innehåller matcha

Vår produkt Protein Power innehåller Hampa protein.

Smoothie tips

 

Björnbär och blåbärs smoothie med Protein Power

Björnbär och blåbärs smoothie med Protein Power är den perfekta smoothien för att kickstarta dagen med. Tränar du på morgonen eller vill du helt enkelt ha lite mer energi under dagen så är den alldeles utmärkt för just detta.

Tillbaka till blogg
 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

  Läs mer om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

  Läs mer om kuren 

Bästsäljare