Äpple

Äpple

Äpplet är en av naturens mest mångsidiga och näringsrika frukter. Denna knapriga och saftiga frukt är fullpackad med hälsofördelar som kan hjälpa dig att upprätthålla en sund livsstil.

Här är några av äpplets hälsofördelar:

 • Fiberrik: Äpplen är en utmärkt källa till kostfiber, särskilt pektin. Fiber hjälper till att reglera matsmältningen, förhindrar förstoppning och håller din tarmhälsa i toppform.
 • Hjärthälsa: Äpplen innehåller antioxidanter och flavonoider, som kan hjälpa till att sänka blodtrycket och minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
 • Rik på vitaminer: Äpplen är en källa till C-vitamin och vitamin A. Dessa vitaminer stärker immunförsvaret, hjälper till med hudhälsa och bidrar till allmän välbefinnande.
 • Bekämpar fria radikaler: De antioxidanter som finns i äpplen, inklusive vitamin C, hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen och skydda cellerna från oxidativ stress.
 • Förbättrad mental hälsa: Vissa studier har kopplat äppelkonsumtion till minskad risk för ångest och depression, vilket gör denna frukt till en positiv faktor för mental välbefinnande.
 • Hydrering: Äpplen innehåller en betydande mängd vatten, vilket hjälper till att hålla dig hydrerad
 • Blodsockerreglering: Äppels naturliga sockerhalt är balanserad av dess fiber och lågt glykemiskt index, vilket gör det till en utmärkt fruktval för personer med diabetes eller de som vill hålla blodsockernivån stabil.

 

Magic Mind

Magic Mind är en specialmix på ekologisk superfood som bidrar till att upprätthålla hjärnans normala kognitiva funktioner; fokus, minne och koncentration. Den innehåller rödbeta, moringa, lion's mane, äpple, blåbär och svartpeppar.

Köp Magic Mind här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 

Källor:
https://www.webmd.com/food-recipes/benefits-apples
Tillbaka till blogg
 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

  Läs mer om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

  Läs mer om kuren 

Bästsäljare