Julklappstips från Superfood and Berries

Julklappstips från Superfood and Berries

Julen närmar sig med snabba steg, och vad vore bättre än att sprida lite extra glädje med tankefulla och minnesvärda julklappar? Oavsett om det är för familj, vänner eller kollegor, har vi satt ihop en lista med 5 fantastiska julklappstips som passar alla på din lista.

 

1. Ekologiska Välgörenhetsprodukter:

Ge en meningsfull gåva genom att köpa produkter från företag som stödjer välgörenhet och hållbarhet. Det kan vara allt från ekologiska hudvårdsprodukter till handgjorda hantverk.

2. Aktivitetskuponger:

Ge bort upplevelser genom att skapa egna kuponger för aktiviteter som bio, middag på favoritrestaurangen eller en dag på spa. En personlig touch som kommer att uppskattas.

3. En Kraftfull Smoothiemixer:

Denna jul, överväg att ge en gåva som främjar hälsa och njutning varje dag. En kraftfull smoothiemixer är det perfekta valet för alla som älskar att blanda upp läckra och näringsrika smoothies hemma.

4. En smoothie kur från Superfood and Berries:

Vad passar bättre än att ge bort en av våra kurer till nån du tycker om. Hjälp dem kick starta året med våran 5 dagars-må-bra-kur.Den är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar Detox Deluxe,  Berry Beautiful och Protein Power. 

5. Årets julklapp 2023 

Denna jul är det dags att sätta skärmen åt sidan och skapa oförglömliga stunder med nära och kära. Ge bort ett sällskapsspel för att sprida skratt och glädje!

 

 

 

 

Tillbaka till blogg
 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

  Läs mer om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

  Läs mer om kuren 

Bästsäljare