4 företag och produkter som förtjänar din uppmärksamhet

4 företag och produkter som förtjänar din uppmärksamhet

Vi tror på att stötta och lyfta fram det fantastiska arbete som görs runt om i världen. Som, precis som oss, jobbar mot en mer ren, ekologiskt och friskt värld. 

De första företaget vi vill lyfta och tipsa om är Jordklok.se. Det har ett brett utbud av allt från hudvård till mat och dryck. Såhär skriver dem om deras webbshop:  "Vi vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor. Vi är helt enkelt den jordklokaste butiken på nätet!"

Nästa är Organicmakers.se, en webbhandel som säljer ekologisk hudvårdsprodukter med rena råvaror. För dig som vill tillverka dina egna ekologiska produkter, eller använda rena ekologiska råvaror som hudvård.
De har råvaror, ingredienser, utrustning och recept, såväl som färdiga oljeblandningar och hantverksmässigt tillverkade hudvårdsprodukter!

Om du vill ha något enkelt till middag men också bra för våran planet, så rekommenderar vi Årstiderna.se. Deras mat är alltid 100% ekologisk. Helt enkelt eftersom de tycker att det är godast och tror på att det är bättre för både hälsan och miljön. Bättre matjordar och större mångfald av liv, och dessutom mindre övergödning och kemiska bekämpningsmedel i naturen. Så enkelt är det! 

Sist men inte minst, miljövänlig garderob. Då är ett stort tips att kika in på Sellpy.se. Sellpy föddes ur idén att göra det möjligt för alla att leva cirkulärt.  De tror att de enklaste sättet att minska utsläppen på, är att ta bättre vara på det som redan finns. När du handlar second hand på Sellpy kan du enkelt se hur mycket varje vara sparar i koldioxidutsläpp och vatten i jämförelse med nyproducerat. 

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare